diumenge, 15 de gener del 2012

Buscador ♥

Busco. Busco un concepte. És relatiu. Molt. No enten de límits. És inmesurable. Busco una paraula. Simpàtica, sincera. Amable. Senzilla.
L'altre dia estava llegint un article, l'ésser humà mai pensa en present deia. Crec que aquesta és la clau per trobar el que estic buscant. Per prendre decisions, ens aferrem a experiències viscudes. Quan un cor deixa de bategar, al seu record. Per donar tan sols un pas, mirem enrere i valorem la manera en que ens repercutirà en un futur. Què faré demà? Què serà de mi si? Què seria de mi si? I el mateix passa amb una cosa tan senzilla com un examen. El fas, penses tota la setmana en la nota i en què t'has pogut equivocar. Treus una nota no desitjada i li dones voltes durant dies. Heu pensat, en el patiment que estalviariem si en comptes de estar la setmana aquella nerviosos per la nota ens esperessim a rebre-la i centressim en el que vivim, i quan la tinguessim i no sigués bona esforçar-nos a millorar el present en comptes de lamentar-nos pel passat? Ja no ens l'estalviariem solsament en l'àmbit personal sinó també en el de les persones que ens rodejen. La meta més difícil que ens podem posar ara és aprendre a viure en el present. Però crec que val la pena esforçar-se per aconseguir-la. Perquè aleshores, els buscadors i buscadores d'allò que tot ésser humà desitja, arribarien al seu destí final. Donarien la recerca de la felicitat per acabada.
"Un buscador es alguien que busca, no necesariamente encuentra. Tampoco es alguien que, necesariamente, sabe qué es lo que está buscando. Es simplemente alguien para quien su vida es una búsqueda".
PostData; Aquest escrit va dedicat tothom que sent que els falta una cosa per estar totalment complerts, i que segueixen en contínua búsqueda. (:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada